Vinkit auton maalaukseen

Ohjeita hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi

Käytämme CarColor sävyjen valmistamisessa ainoastaan samoja väripastoja, joita autotehtaat käyttävät auton tuotannossa. Sekoitamme värit huolellisesti ja lisäämme niihin muuntoaineet, jotta ne toimivat yksikomponentti –periaatteella eli ovat ilmakuivuvia. Kaikki CarColor sävyt ovat akryylipohjaisia, joten ne eivät valu ilman karkeaa maalausvirhettä, tasoittuvat nopeasti maalauksen jälkeen ja kuivuvat nopeasti. Lisäksi ne saavuttavat täsmälleen saman kiillon kuin alkuperäisvärit ja kestävät hyvin kaikkia liuottimia sekä kulutusta kuivuttuaan. CarColor värit ovat aina päälle maalattavissa, mutta noudata jäljempänä esitettyjä maalausohjeita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lue lisää Touch-up -värijärjestelmästä

Pohjamaali

Touch-up pohjamaali koostuu ammattimaisista autonkorjaus pohjustus tahnasta ja akryylisideaineesta. Se on suunniteltu tasoitettavaksi sujuvasti, peittää tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Touch-up pohjamaali tarjoaa erinomaisen tarttuvuuden. Välihiontaa ei tarvita. Odota 15 minuuttia ennen päällemaalausta.

Lakka

Kaikki metallivärit pitää lakata kulutuskestävyyden lisäämiseksi. Väri muuttuu metalliväriksi vasta metallilakan ansiosta, koska lakka sisältää metallipigmenttejä.

Tekniset ominaisuudet

Touch-ups make no compromises in quality, acrylic binders and pastes of car refinishing OE quality. Touch-ups offer a very short drying time, glossy and wear resistant surface.

  • The finish is resistant to solvents, such as petrol and white spirit.
  • The coating is very hard and gives an excellent protection for wear and stone chips.
  • Appearance of metallic shades is created with a revolutionary clear coat, which includes metallic pigments.

Touch-up akryylisideaineet ja pastat ovat erinomaista autonkorjausmaalien OE laatua. Touch-up tarjoaa erittäin nopean kuivumisajan, kiiltävän ja kulutusta kestävän pinnan.

  • Viimeistelty pinta kestää liuottimia, kuten bensiiniä ja tärpättiä
  • Pinnoite on erittäin kova ja antaa erinomaisen suojan kulumiselle sekä kiveniskuille.
  • Metallinhohtosävy on vallankumouksellinen kirkaslakka, joka sisältää metallipigmenttejä.
  • Hakukoneella löydät helposti oikean värin autoosi